Όψεις Πορσελάνης: φυσικές όπως τα υπόλοιπα φυσικά σας δόντια!

Είναι ένα λεπτό στρώμα από πορσελάνη, που συγκολλάται στην πρόσθια πλευρά του δοντιού προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα του δοντιού. Αυτές οι όψεις πορσελάνης κατασκευάζονται από τον οδοντοτεχνίτη, με βάση ένα εκμαγείο – μοντέλο του στόματος που δίνει ο οδοντίατρός σας. Αφού οι όψεις συγκολληθούν στο στόμα μπορούν να φαίνονται τόσο φυσικές όπως και τα άλλα φυσικά σας δόντια.

Οι όψεις πορσελάνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν: για το κλείσιμο κενών διαστημάτων μεταξύ των δοντιών, για βελτίωση του χρώματος των δοντιών που έχουν υποστεί μόνιμη δυσχρωμία όπως και για αλλαγή του σχήματος τους και για την αντικατάσταση παλαιών λευκών σφραγισμάτων που έχουν υποστεί δυσχρωμία.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των όψεων πορσελάνης: συνήθως η διάρκεια της ζωής τους φτάνει σε αρκετά χρόνια. Για να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής οι όψεις, συνιστάται στους ανθρώπους που θέλουν να αποκαταστήσουν το χαμόγελό τους, να αποφεύγουν να μασούν κρέας με κόκαλα, να σπάζουν καρύδια κ.λ.π. ή να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε άλλη τροφή που μπορεί να προκαλέσει ρωγμές ή κατάγματα ακόμη και στα φυσικά δόντια.